Piece do pizzy Neapolitańskiej

Piece do pizzy Neapolitańskiej

Piece do pizzy neapolitańskiej charakteryzują się bardziej tradycyjną budową jak również wyższą temperaturą pracy czyli 530 stopni Celsjusza i podłożem „Biscotto di Sorrento”  Polecamy piec Italforni Caruso jako jedyny elektryczny piec do pizzy z certyfikatem AVPN (Associazione Verace Pizza napoletana)

Filtry
Ilość pizz w komorze(szt)
Pokaż więcej
Producent
Zasilanie

Wyświetlanie 1–12 z 13 wyników

Piec do pizzy 2 komorowy o pojemności 1 pizzy na komorę, osiąga 520 stopni, wbudowany okap, 630x550x490, Stima VP2 revolutionPiec do pizzy 2 komorowy o pojemności 1 pizzy na komorę, osiąga 520 stopni, wbudowany okap, 630x550x490, Stima VP2 revolution

Piec do pizzy 2 komorowy o pojemności 1 pizzy na komorę, osiąga 520 stopni, wbudowany okap, 630x550x490, Stima VP2 revolution

12622,50  netto
15525,68  brutto
Piec do pizzy 2 komorowy o pojemności 2 pizzy na komorę, osiąga 520 stopni, wbudowany okap, 880x610x500, Stima VP2 Revolution XLPiec do pizzy 2 komorowy o pojemności 2 pizzy na komorę, osiąga 520 stopni, wbudowany okap, 880x610x500, Stima VP2 Revolution XL

Piec do pizzy 2 komorowy o pojemności 2 pizzy na komorę, osiąga 520 stopni, wbudowany okap, 880x610x500, Stima VP2 Revolution XL

17977,50  netto
22112,33  brutto
Piec do pizzy 3 komorowy o pojemności 1 pizzy na komorę, osiąga 520 stopni, wbudowany okap, 660x610x640, Stima VP3 RevolutionPiec do pizzy 3 komorowy o pojemności 1 pizzy na komorę, osiąga 520 stopni, wbudowany okap, 660x610x640, Stima VP3 Revolution

Piec do pizzy 3 komorowy o pojemności 1 pizzy na komorę, osiąga 520 stopni, wbudowany okap, 660x610x640, Stima VP3 Revolution

14917,50  netto
18348,53  brutto
Piec do pizzy 3 komorowy o pojemności 2 pizzy na komorę, osiąga 520 stopni, wbudowany okap, 910x610x640, Stima VP3 Revolution XLPiec do pizzy 3 komorowy o pojemności 2 pizzy na komorę, osiąga 520 stopni, wbudowany okap, 910x610x640, Stima VP3 Revolution XL

Piec do pizzy 3 komorowy o pojemności 2 pizzy na komorę, osiąga 520 stopni, wbudowany okap, 910x610x640, Stima VP3 Revolution XL

21802,50  netto
26817,08  brutto
Piec do pizzy neapolitańskiej na podstawie zabudowanej, elektryczny, pojemność 7 x 35 cm, 1502x1550x1910, OEM DOMEPiec do pizzy neapolitańskiej na podstawie zabudowanej, elektryczny, pojemność 7 x 35 cm, 1502x1550x1910, OEM DOME

Piec do pizzy neapolitańskiej na podstawie zabudowanej, elektryczny, pojemność 7 x 35 cm, 1502x1550x1910, OEM DOME

75650,00  netto
93049,50  brutto
Piec do pizzy neapolitańskiej na podstawie, elektryczny, pojemność 7 x 35 cm, 1502x1550x1910, OEM DOMEPiec do pizzy neapolitańskiej na podstawie, elektryczny, pojemność 7 x 35 cm, 1502x1550x1910, OEM DOME

Piec do pizzy neapolitańskiej na podstawie, elektryczny, pojemność 7 x 35 cm, 1502x1550x1910, OEM DOME

74100,00  netto
91143,00  brutto
Piec do pizzy neapolitańskiej, elektryczny na podstawie garownią, pojemność 9 x 35 cm, 1475x1565x1760, Italforni Caruso CA9 Y020Piec do pizzy neapolitańskiej, elektryczny na podstawie garownią, pojemność 9 x 35 cm, 1475x1565x1760, Italforni Caruso CA9 Y020

Piec do pizzy neapolitańskiej, elektryczny na podstawie garownią, pojemność 9 x 35 cm, 1475x1565x1760, Italforni Caruso CA9 Y020

93150,00  netto
114574,50  brutto
Piec do pizzy neapolitańskiej, elektryczny na podstawie z garownią, pojemność 6 x 35 cm, 1110x1565x1760, Italforni Caruso CA6 Y010RecommendedPiec do pizzy neapolitańskiej, elektryczny na podstawie z garownią, pojemność 6 x 35 cm, 1110x1565x1760, Italforni Caruso CA6 Y010Recommended

Piec do pizzy neapolitańskiej, elektryczny na podstawie z garownią, pojemność 6 x 35 cm, 1110x1565x1760, Italforni Caruso CA6 Y010Recommended

73440,00  netto
90331,20  brutto
Piec do pizzy neapolitańskiej, elektryczny, na podstawie, pojemność 6 x 35 cm, 1110x1565x1760, Italforni Caruso CA6 Y030Piec do pizzy neapolitańskiej, elektryczny, na podstawie, pojemność 6 x 35 cm, 1110x1565x1760, Italforni Caruso CA6 Y030

Piec do pizzy neapolitańskiej, elektryczny, na podstawie, pojemność 6 x 35 cm, 1110x1565x1760, Italforni Caruso CA6 Y030

64395,00  netto
79205,85  brutto
Piec do pizzy neapolitańskiej, elektryczny, na podstawie, pojemność 9 x 35 cm, 1475x1565x1760, Italforni Caruso CA9 Y040Piec do pizzy neapolitańskiej, elektryczny, na podstawie, pojemność 9 x 35 cm, 1475x1565x1760, Italforni Caruso CA9 Y040

Piec do pizzy neapolitańskiej, elektryczny, na podstawie, pojemność 9 x 35 cm, 1475x1565x1760, Italforni Caruso CA9 Y040

83520,00  netto
102729,60  brutto
Piec do pizzy neapolitańskiej, elektryczny, pojemność 7 x 35 cm, 1502x1550x800, OEM DOMEPiec do pizzy neapolitańskiej, elektryczny, pojemność 7 x 35 cm, 1502x1550x800, OEM DOME

Piec do pizzy neapolitańskiej, elektryczny, pojemność 7 x 35 cm, 1502x1550x800, OEM DOME

68500,00  netto
84255,00  brutto
Piec do pizzy z obrotową platformą 10 x 350mm / 5 x 500mm Cuppone Giotto GT140/1TS Napoli KitPiec do pizzy z obrotową platformą 10 x 350mm / 5 x 500mm Cuppone Giotto GT140/1TS Napoli Kit

Piec do pizzy z obrotową platformą 10 x 350mm / 5 x 500mm Cuppone Giotto GT140/1TS Napoli Kit

72453,00  netto
89117,19  brutto

Piece do pizzy neapolitańskiej charakteryzują się bardziej tradycyjną budową jak również wyższą temperaturą pracy czyli 530 stopni Celsjusza i podłożem „Biscotto di Sorrento”  Polecamy piec Italforni Caruso jako jedyny elektryczny piec do pizzy z certyfikatem AVPN (Associazione Verace Pizza napoletana)

Pizza neapolitańska znana również jako pizza w stylu neapolitańskim, to styl pizzy z pomidorami i serem mozzarella. Pomidory muszą być pomidorami San Marzano lub Pomodorino del Piennolo del Vesuvio. Te specjalne pomidory rosną na równinach wulkanicznych na południe od Wezuwiusza. Serem musi być Mozzarella di Bufala Campana lub fior di latte. Fior di latte to mozzarella z mleka krowiego wytwarzana zgodnie z procedurą. Sztuka pieczenia pizzy neapolitańskiej została wpisana na listę niematerialnego dziedzictwa kulturowego UNESCO

Piece do pizzy neapolitańskiej muszą spełniać dwie fundamentalne zasady. Temperatura pracy musi przekraczać 500 stopni Celsjusza a najlepiej osiągać 530 stopni Celsjusza. Musisz pamiętać o Biscotto bez którego nie upieczesz pizzy neapolitańskiej.

Oferujemy piece na podstawie szkieletowej i piece na podstawie szafkowej z garownią albo neutralną szafką na pojemniki i akcesoria.

Jeśli szukasz elektryczna pieca do pizzy neapolitańskiej do małego lokalu, food trucka albo chcesz rozszerzyć ofertę w swojej pizzerii, koniecznie sprawdź ofertę pieców Stima Revolution.