Dzielarki i dzielarko-zaokrąglarki zostały stworzone w celu usprawnienia pracy przy dzieleniu ciasta na równe porcje. Drugą funkcją oferownych przez nas maszyn jest zaokrąglanie ciasta metodą dającą efekt najbliżej odzwierciedlający pracę manualną. Dzielarki do ciasta do pizzy i chleba potrafią wykonać zadanie pomad dziesięciokrotnie szybciej od człowieka. Urządzenia podzielą ciasto idealnie równo, dzięki czemu nie będziesz problemów z „food costem” i wynikami wypieków.
Wyświetlanie wszystkich wyników: 11
Oferujemy różne rodzaje dzielarek do ciasta pracujące w trybie manualnym czyli ręcznym, półautomatycznym i automatyczny. Dzielarki do ciasta są dostępne w przedziale od 11 do 30 porcji ciasta. Oferowane przez nas dzielarki do ciasta marki Sigma mogą precyzyjnie dzielić ciasto na kawałki od 40 do 650 gramów.
Chcielibyśmy zwrócić szczególną uwagę na ręczną dzielarko zaokrąglarkę SIGMA DR 14 która dzieli ciasto na 14 części pomiędzy 150 a 320 g. Dzielarka-zaokrąglarka Sigma ma bardzo oryginalny system zaokrąglania ciasta który jest bardzo zbliżony do naturalnego ruchu przy ręcznej pracy Pizzaiolo. Ciasto nie jest naprężone, a kulki są zawsze idealnie okrągłe. Maszyna jest niezwykle łatwa w obsłudze i pozwala niewykwalifikowanemu personelowi uzyskać doskonałe wyniki bez żadnego wysiłku fizycznego. Ta niewielka i bardzo praktyczna maszyna jest również bardzo niedroga.