Piece taśmowe / tunelowe

Piece taśmowe / tunelowe

Filtry
Producent
Szerokość napędu(cm)
Wydajność (pizzy 35cm/h)
Pokaż więcej
Zasilanie

Czym dokładnie są tunelowe / taśmowe piece do pizzy?

Jeśli jesteś właścicielem pizzerii lub lokalu typu fast food, rozważ zastosowanie w swoim lokalu tunelowego / taśmowego pieca do pieczenia pizzy. Taśmowe piece do pizzy są wyposażone w system przenośników, który powoli przesuwa pizze przez piec, zapewniając równomierne pieczenie bez nadmiernego przypiekania. Dodatkowo, w przypadku pieców z tunelowych, nie ma potrzeby obracania pizzy, aby zapewnić równomierne pieczenie. Ponadto, ponieważ przenośnik jest w ciągłym ruchu, można stale ładować pizze i zwiększać produkcję.

Dla firm, które potrzebują więcej niż jednego pieca, ale mają ograniczoną ilość miejsca, istnieje możliwość ustawienia pieców jeden na drugim. Można wybierać spośród pieców o niskiej wydajności, które są idealne dla sklepów ogólnospożywczych czy średnich pizzerii. Piec tunelowy doskonale nadaje się do pieczenia wielu produktów, takich jak pizze, focaccia, chleb arabski, tortille, piadine, bruschetta, crostini, skrzydełka z kurczaka, mięsa. Wykonywane są specjalne konfiguracje pieców tunelowych do intensywnego i przemysłowego użytku (na zamówienie).. Oferujemy piece taśmowe zasilane elektrycznie, gazem i gazem z butli, dzięki czemu łatwo jest znaleźć opcję spełniającą Twoje potrzeby.

Posiadamy w ofercie taśmowy piec do pizzy który wyróżnia nas na tle większości producentów. Jest to piec do pizzy Italofrni Tunnel Stone w wersji elektrycznej i gazowej. Piece Tunnel Stone to taśmowe / tunelowe piece do pizzy z taśmą wyłożoną kamieniem szamotowym. Efekty pieczenia są bardzo zbliżone do tradycyjnych pieców a dodatkową funkcją szamotu jest trzymanie temperatury dzięki czemu piec redukuje czas wypieku o 30% w stosunku do standardowych pieców.

Wyświetlanie 13–19 z 19 wyników