Frytownice

Frytownice

Odpowiednio dobrany sprzęt do profesjonalnej kuchni wpływa nie tylko na jakość przygotowywanych posiłków, ale również na efektywność pracy. Frytownica gastronomiczna podwójna lub pojedyncza wiąże się z niezawodnością, która jest szczególnie ważna przy dużym natężeniu ruchu w Twojej restauracji. Ponadto frytkownica gwarantuje oszczędność czasu dzięki ekspresowemu podgrzewaniu oleju. Jedno- lub dwukomorowa frytownica elektryczna bądź gazowa w nowoczesnym wydaniu jest również łatwa w obsłudze.

Filtry
Ilość komór
Pojemność (L)
Pokaż więcej
Producent
Zasilanie

Innowacyjne frytownice do Twojej restauracji

Rynek sprzętu gastronomicznego wciąż się rozwija, a w centrum uwagi są nowoczesne systemy, które usprawniają i udoskonalają proces gotowania. Frytownica dwukomorowa elektryczna to przykład urządzenia wyposażonego w innowacyjne technologie, które czynią pracę w kuchni szybszą i bardziej ekonomiczną. Tłoczony i zaokrąglony zbiornik oraz rezystancje obrotowe w podwójnej bądź pojedynczej frytkownicy, gwarantują możliwość osiągnięcia pożądanej temperatury w krótkim czasie. Dzięki temu można zaoszczędzić do 60% oleju, co jest ogromnym atutem dla budżetu Twojej restauracji.

Wszechstronne frytownice elektryczne i gazowe

Elastyczność w przygotowywaniu różnorodnych potraw to podstawa sukcesu każdej profesjonalnej kuchni. Elektryczna bądź gazowa frytkownica gastronomiczna 7 l, 10 l lub 18 l w wersji podwójnej czy pojedynczej sprawia, że zyskujesz możliwość przygotowania szerokiej gamy dań – od klasycznych frytek, poprzez chrupiące krewetki, aż po słodkie smakołyki takie jak churros czy pączki. Jedno – lub dwukomorowa frytkownica gastronomiczna do restauracji umożliwia kucharzom eksperymentowanie z menu i oferowanie gościom intrygujących smaków.

Bezpieczeństwo użytkowania frytownic gastronomicznych

Zarówno w domowej, jak i profesjonalnej kuchni obsługa sprzętu elektrycznego czy gazowego nie powinna wiązać się z zagrożeniem dla życia, czy zdrowia użytkowników. Pojedyncza lub podwójna frytkownica gastronomiczna 18 l, 10 l lub 7 l dla restauracji jest przykładem urządzenia, które łączy w sobie wysoką wydajność z bezpieczeństwem użytkowania. Funkcje takie jak zabezpieczenia przed przegrzaniem czy systemy gaśnicze są standardem, zapewniając ochronę zarówno pracownikom, jak i sprzętom. W przypadku naszych frytownic jedno – lub dwukomorowych kontrola temperatury realizowana jest za pomocą termostatu klasycznego oraz awaryjnego.

Dostępne modele sprzętu dla restauracji

Dobór odpowiedniej jedno- lub dwukomorowej frytownicy jest kluczowy dla optymalizacji pracy w Twojej kuchni. W przygotowanej przez nas ofercie znajdziesz szeroką gamę modeli, które dopasują się do specyficznych potrzeb Twojej restauracji. Dla mniejszych kuchni idealna może okazać się elektryczna lub gazowa frytkownica gastronomiczna 10 l bądź 18 l, która jest kompaktowa, a zarazem wydajna. Dla miejsc o intensywnym natężeniu pracy proponujemy frytownice podwójne, które oferują większą pojemność i umożliwiają jednoczesne przygotowywanie różnych potraw.

Zachęcamy do zapoznania się z ofertą naszych jedno- lub dwukomorowych frytownic, które są odpowiedzią na potrzeby nowoczesnych kuchni. Pojedyncza lub podwójna frytkownica do restauracji w wersji elektrycznej bądź gazowej pozwoli Ci podnieść jakość serwowanych dań i zaoferować gościom wyjątkowe doświadczenia kulinarne.