Miksery spiralne przeznaczone do ciast ciężkich takich jak pierogi czy pizza. Oferujemy miesiarki spiralne jedno i dwu biegowe.
Showing 1–12 of 38 results
Rynek jest zalany przeróżnymi ofertami mikserów spiralnych. Widzimy urządzenia bardzo drogie ale z każdej strony jesteśmy kuszeni tymi sporo tańszymi. Z punktu widzenia światowego zaawansowania technologicznego, miksery spiralne są dosyć prostą konstrukcją ale jeśli nie zadbamy o niektóre szczegóły, nie uzyskamy jakościowego ciasta które jest bardzo ważnym elementem pizzy którą sprzedajemy.
Miksery z naszej oferty występują w wersjach ze stałą bądź podnoszoną głowicą, stałą dzieżą albo z możliwością wyjmowania dzieży. Standardowe miesiarki spiralne są przeznaczone do ciast ciężkich o hydratacji w przedziale 53-65%. Miksery pracują w przedziale 90 do 180 obrotów w zależności od biegu. Oferuje również miksery spiralne do wysokiej hydracji pracujące w przedziale 60-90%. Miesiarki spiralne do wysokiej hydracji cechują się wyższymy obrotami na drugim biegu i noże odcinającym zamiast bagnetu. Oferujemy miesiarki spiralne o pojemnościach od 16 do 60 litrów z timerem. Posiadamy w ofercie miksery automatyczne, 2 timerowe, które ułatwiają pracę w kuchni poprzez automatyczne przełączenie z pierwszego biegu na drugi po upływie ustawionego czasu. Oferujemy również miesiarki spiralny z dwoma silnika, jednym do haka mieszającego i drugim do dzieży i biegu wstecznego.
Nie wiesz jaki mikser wybrać? Skontaktuj się z nami a chętnie pomożemy. Jeśli będziesz miał bardziej specjalistyczne pytania, połączymy Ciebie z naszym Pizzaiolo który jest praktykiem, zna nasze urządzenia i przeszedł dodatkowe szkolenia w fabryce. Do usłyszenia