Miksery spiralne

Miksery spiralne

Filtry
Głowica
Ilość biegów
Ilość silników
Pojemność (L)
Pokaż więcej
Producent
Wysoka hydracja
Zakres pracy (obr/minutę)

Na co zwrócić uwagę przy wyborze miksera spiralnego?

Rynek jest zalany przeróżnymi ofertami mikserów spiralnych. Widzimy urządzenia bardzo drogie ale z każdej strony jesteśmy kuszeni tymi sporo tańszymi. Z punktu widzenia światowego zaawansowania technologicznego, miksery spiralne są dosyć prostą konstrukcją ale jeśli nie zadbamy o niektóre szczegóły, nie uzyskamy jakościowego ciasta które jest bardzo ważnym elementem pizzy którą sprzedajemy.

Miksery z naszej oferty występują w wersjach ze stałą bądź podnoszoną głowicą, stałą dzieżą albo z możliwością wyjmowania dzieży. Standardowe miesiarki spiralne są przeznaczone do ciast ciężkich o hydratacji w przedziale 53-65%. Miksery pracują w przedziale 90 do 180 obrotów w zależności od biegu. Oferuje również miksery spiralne do wysokiej hydracji pracujące w przedziale 60-90%. Miesiarki spiralne do wysokiej hydracji cechują się wyższymy obrotami na drugim biegu i noże odcinającym zamiast bagnetu. Oferujemy miesiarki spiralne o pojemnościach od 16 do 60 litrów z timerem. Posiadamy w ofercie miksery automatyczne, 2 timerowe, które ułatwiają pracę w kuchni poprzez automatyczne przełączenie z pierwszego biegu na drugi po upływie ustawionego czasu. Oferujemy również miesiarki spiralny z dwoma silnika, jednym do haka mieszającego i drugim do dzieży i biegu wstecznego.

Nie wiesz jaki mikser wybrać? Skontaktuj się z nami a chętnie pomożemy. Jeśli będziesz miał bardziej specjalistyczne pytania, połączymy Ciebie z naszym Pizzaiolo który jest praktykiem, zna nasze urządzenia i przeszedł dodatkowe szkolenia w fabryce. Do usłyszenia

Wyświetlanie 37–38 z 38 wyników