Dzielarko zaokrąglarka do ciasta, manualna, do 22 porcji od 60-220 g, 670x600x2030, Sigma SPM 22
Dzielarki do ciasta SA (automatyczne) i SPM (półautomatyczne) wykorzystują system zaokrąglania, który doskonale i miękko odwzorowuje ruch ręki. Ogólne cechy to:
głowica odlewana ze stali
noże ze stali nierdzewnej
konstrukcja z blachy stalowej spawanej elektrycznie;
płyty z poliwęglanu
regulacja zgodnie z rozmiarem;
głowicę i pierścień dzielący można łatwo zdemontować w celu wyczyszczenia.
W modelach maszyn SPM (półautomatycznych) opuszczanie głowicy, prasowanie i cięcie odbywa się za pomocą dźwigni, podczas gdy zaokrąglanie jest automatyczne z ręcznym sterowaniem. W maszynach SPA (automatycznych) prasowanie i cięcie są sterowane za pomocą siłownika hydraulicznego i automatycznego zaokrąglania w jednym cyklu. Wszystkie maszyny są zainstalowane na kołach z nóżkami antywibracyjnymi.
Charakterystyka
Malowana, ocynkowana i spawana elektrycznie konstrukcja stalowa
Głowica odlewana z aluminium
Noże ze stali nierdzewnej
Płyta polietylenowa bezpieczna dla żywności
Normy CE
Certyfikat ETL, CSA
Producent | |
---|---|
Szerokość (mm) | 670 |
Głębokość (mm) | 600 |
Wysokość (mm) | 2030 |
Zakres wagi ciasta (g) | 60-220 |
Ilość porcji ciasta (szt) | 22 |
Sterowanie | Manualne |
Moc elektryczna (kW) | 0.50 |
Zasilanie | elektryczne |
Napięcie zasilania | 230 V |
Pomagamy naszym Klientom w formalnościach związanych z leasingiem. Współpracujemy z Europejskim Funduszem Leasingowym, LeaseLink oraz PKO Leasing. Minimum formalności, szybka decyzja dotycząca leasingu, indywidualny opiekun – to wszystko zapewniamy naszym Klientom.
Dowiedz się więcej o ofercie leasingowej