Piece elektryczne

Piece elektryczne

Elektryczne piece do pizzy o różnych stopniach zaawansowania. Oferowane przez nas elektryczne piece do pizzy marki ITALFORNI cechują się wysoką jakością wykonania i niebywale niskim zapotrzebowaniem na energię. Uzupełniamy ofertę renomowanymi piecami Cuppone i OEM. Oferujemy piece 1, 2 i 3 komorowe o pojemności 4, 6 i 9 pizz o średnicy od 30 do 35 cm

Filtry
Garownia
Ilość komór
Ilość pizz w komorze(szt)
Pokaż więcej
Linia
Pokaż więcej
Producent
Średnica pizzy(mm)
Pokaż więcej

Showing 1–12 of 248 results

Piec do pizzy 1 komorowy manualny na podstawie, elektryczny, o pojemności 1 x 4 x 32 cm, 905x705x1270, Italforni EK Y010Piec do pizzy 1 komorowy manualny na podstawie, elektryczny, o pojemności 1 x 4 x 32 cm, 905x705x1270, Italforni EK Y010

Piec do pizzy 1 komorowy manualny na podstawie, elektryczny, o pojemności 1 x 4 x 32 cm, 905x705x1270, Italforni EK Y010

8278,20  netto
10182,19  brutto
Piec do pizzy 1 komorowy manualny na podstawie, elektryczny, o pojemności 1 x 6 x 32 cm, 905x1080x1270, Italforni EK Y030Piec do pizzy 1 komorowy manualny na podstawie, elektryczny, o pojemności 1 x 6 x 32 cm, 905x1080x1270, Italforni EK Y030

Piec do pizzy 1 komorowy manualny na podstawie, elektryczny, o pojemności 1 x 6 x 32 cm, 905x1080x1270, Italforni EK Y030

9998,10  netto
12297,66  brutto
Piec do pizzy 1 komorowy manualny, na podstawie, elektryczny o pojemności 1 x 4 x 33 cm, 920x840x1420, Italforni TK1 Y010Piec do pizzy 1 komorowy manualny, na podstawie, elektryczny o pojemności 1 x 4 x 33 cm, 920x840x1420, Italforni TK1 Y010

Piec do pizzy 1 komorowy manualny, na podstawie, elektryczny o pojemności 1 x 4 x 33 cm, 920x840x1420, Italforni TK1 Y010

10834,10  netto
13325,94  brutto
Piec do pizzy 1 komorowy manualny, na podstawie, elektryczny o pojemności 1 x 4 x 33 cm, 920x840x1420, Italforni TK1 Y020Piec do pizzy 1 komorowy manualny, na podstawie, elektryczny o pojemności 1 x 4 x 33 cm, 920x840x1420, Italforni TK1 Y020

Piec do pizzy 1 komorowy manualny, na podstawie, elektryczny o pojemności 1 x 4 x 33 cm, 920x840x1420, Italforni TK1 Y020

10834,10  netto
13325,94  brutto
Piec do pizzy 1 komorowy manualny, na podstawie, elektryczny o pojemności 1 x 6 x 33 cm, 1250x940x1420, Italforni TK1 Y070Piec do pizzy 1 komorowy manualny, na podstawie, elektryczny o pojemności 1 x 6 x 33 cm, 1250x940x1420, Italforni TK1 Y070

Piec do pizzy 1 komorowy manualny, na podstawie, elektryczny o pojemności 1 x 6 x 33 cm, 1250x940x1420, Italforni TK1 Y070

13616,15  netto
16747,86  brutto
Piec do pizzy 1 komorowy manualny, na podstawie, elektryczny o pojemności 1 x 6 x 33 cm, 1250x940x1420, Italforni TK1 Y080Piec do pizzy 1 komorowy manualny, na podstawie, elektryczny o pojemności 1 x 6 x 33 cm, 1250x940x1420, Italforni TK1 Y080

Piec do pizzy 1 komorowy manualny, na podstawie, elektryczny o pojemności 1 x 6 x 33 cm, 1250x940x1420, Italforni TK1 Y080

13616,15  netto
16747,86  brutto
Piec do pizzy 1 komorowy manualny, na podstawie, elektryczny o pojemności 1 x 6 x 33 cm, 920x1170x1420, Italforni TK1 Y030Piec do pizzy 1 komorowy manualny, na podstawie, elektryczny o pojemności 1 x 6 x 33 cm, 920x1170x1420, Italforni TK1 Y030

Piec do pizzy 1 komorowy manualny, na podstawie, elektryczny o pojemności 1 x 6 x 33 cm, 920x1170x1420, Italforni TK1 Y030

13458,05  netto
16553,40  brutto
Piec do pizzy 1 komorowy manualny, na podstawie, elektryczny o pojemności 1 x 6 x 33 cm, 920x1170x1420, Italforni TK1 Y040Piec do pizzy 1 komorowy manualny, na podstawie, elektryczny o pojemności 1 x 6 x 33 cm, 920x1170x1420, Italforni TK1 Y040

Piec do pizzy 1 komorowy manualny, na podstawie, elektryczny o pojemności 1 x 6 x 33 cm, 920x1170x1420, Italforni TK1 Y040

13458,05  netto
16553,40  brutto
Piec do pizzy 1 komorowy manualny, na podstawie, elektryczny o pojemności 1 x 9 x 33 cm, 1250x1170x1420, Italforni TK1 Y050Piec do pizzy 1 komorowy manualny, na podstawie, elektryczny o pojemności 1 x 9 x 33 cm, 1250x1170x1420, Italforni TK1 Y050

Piec do pizzy 1 komorowy manualny, na podstawie, elektryczny o pojemności 1 x 9 x 33 cm, 1250x1170x1420, Italforni TK1 Y050

15702,90  netto
19314,57  brutto
Piec do pizzy 1 komorowy manualny, na podstawie, elektryczny o pojemności 1 x 9 x 33 cm, 1250x1170x1420, Italforni TK1 Y060Piec do pizzy 1 komorowy manualny, na podstawie, elektryczny o pojemności 1 x 9 x 33 cm, 1250x1170x1420, Italforni TK1 Y060

Piec do pizzy 1 komorowy manualny, na podstawie, elektryczny o pojemności 1 x 9 x 33 cm, 1250x1170x1420, Italforni TK1 Y060

15702,90  netto
19314,57  brutto
Piec do pizzy 1 komorowy na podstawie 5 x 350mm Cuppone Caravaggio CR535/1TSPiec do pizzy 1 komorowy na podstawie 5 x 350mm Cuppone Caravaggio CR535/1TS

Piec do pizzy 1 komorowy na podstawie 5 x 350mm Cuppone Caravaggio CR535/1TS

28613,25  netto
35194,30  brutto
Piec do pizzy 1 komorowy na podstawie z podwyższoną komorą 1 x 4 x 350mm Cuppone Leonardo LN2T/1TSHPiec do pizzy 1 komorowy na podstawie z podwyższoną komorą 1 x 4 x 350mm Cuppone Leonardo LN2T/1TSH

Piec do pizzy 1 komorowy na podstawie z podwyższoną komorą 1 x 4 x 350mm Cuppone Leonardo LN2T/1TSH

26700,00  netto
32841,00  brutto

Ten dział jest w pełni dedykowany elektrycznym piecom do pizzy klasycznej. Piece do pizzy klasycznej znanej także jako Pizza Romana nie muszą osiągać tak wysokich temperatur jak piece do pizzy neapolitańskiej. Piece do standardowej, klasycznej włoskiej pizzy również nie muszą posiadać „Biscotto di Sorrento”. Muszą natomiast być solidnie wykonane, posiadać odpowiednią moc i regulacje mocy w zakresie górnej i dolnej części komory. Piec do pizzy elektrycznej musi posiadać precyzyjne termostatu i być dobrze zaizolowany żeby generował  jak najmniejsze skoki temperatur.

Oferujemy Wam piece do pizzy tylko od sprawdzonych przez nas producentów. Italforni, Cuppone, Oem i Stima to marki z którymi pracujemy od lat jako firma Wencel Sp. z o.o.

Każdy z tych producentów posiada w swojej ofercie wyższe i niższe modele natomiast, w tych niższych standardy jakości są zachowane. Droższe i bardziej zaawansowane piece do pizzy będą lepiej zaizolowany przez co bardziej stabilne i energooszczędne. Wyższe modele będą posiadały bardziej zaawansowaną elektronikę umożliwiającą precyzyjniejsze ustawienia parametrów pracy. Droższe piece będą ładniejsze, wydajniejsze i będą posiadały wszystko to co dzisiejsza technologia w tym sektorze oferuje. To nie oznacza że tańsze piece nie posiadają żadnych funkcji albo że się nie nadają do pracy. Podstawowe i średnie modele elektrycznych pieców do pizzy posiadają dokładnie tyle ile potrzeba żeby upiec dobrą pizzę. Oczywiście, będzie to wymagało więcej kontroli z naszej strony, zużyjemy więcej prąd w tym samym czasie, piec nie będzie się tak prezentował ale większość procesów przy odrobinie większym wkładzie własnym wykonamy.

Jeśli potrzebujesz konsultacji przy doborze idealnego pieca do swojej pizzerii, skontaktuj się z nami. Zadamy Tobie szereg pytań dzięki którym będziemy mogli wybrać piece dla Ciebie i przedstawić ich wady i zalety. Wspólnie wybierzemy piec dopasowany do Twoich potrzeb.