Mikser spiralny, 2 biegowy ze stałą dzieżą o pojemności 32L, 90-220 obrotów, 420x720x780, Sigma Tauro 25 Plus (2 speed – Heavy Duty)

Czas realizacji:
2 – 3 tygodnie
Numer katalogowy:
TAURO 25 Plus (2 speed – Heavy Duty)
Gwarancja:
1 rok
15048,00  netto
18509,04  brutto
Czas realizacji:
2 – 3 tygodnie
Numer katalogowy:
TAURO 25 Plus (2 speed – Heavy Duty)
Gwarancja:
1 rok
15048,00  netto
18509,04  brutto

Specyfikacja

Mikser spiralny, 2 biegowy ze stałą dzieżą Sigma Tauro 25 Plus – Heavy Duty (Wersja wzmocniona)

Mikser spiralny do ciast ciężkich takich jak ciasto do pizzy, ciasto do chleba czy pierogów wykonany z wysokiej jakości materiałów. Dzieża, spirala i przekładnia wykonane ze stali nierdzewnej. Mikser wykonuje ruch kinematyczny na łożyskach kulkowych. Starannie zaokrąglony spód dzieży umożliwia przygotowanie nawet 1 kg ciasta. Przekładnia miksera pracuje na bardzo wytrzymałym, nierozciągliwym pasie zębatym. Mikser jest produkowany we Włoszech przez fabrykę specjalizującą się w urządzeniach do pracy z mąką i ciastem. Mikser spiralny Sigma Tauro w wersji 2 biegowej to idealny mikser do ciasta o wysokiej hydracji ze względu na odpowiednio wysokie obroty 2 biegu. Mikser pozwola osiągać ciasto o 80% poziomie hydracji. Nasze miksery spiralne nadają się do tradycyjnej pizzy jak również idealnie sprawdzą się do pizzy neapolitańskiej.

Mikser spiralny Sigma Tauro 25 Plus Heavy Duty jest urządzeniem przygotowanym do pracy ciągłej z ciężkim ciastem o niskiej zawartości wody. Tauro 25 Plus to 2 biegowy mikser pracujący w zakresie 90-110 obrotów na 1 biegu i 180-220 obrotów na 2 biegu. Obroty można ustalić przed zamówienie. Jest to mikser z dzieżą o pojemności 32L. Maksymalny załadunek mąki wynosi 16 kg.

Mikser można zamówić w wersji 230V za dopłatą 450 zł netto

Możliwość dokupienia kółek skrętnych z blokadą : 490 zł netto

Producent SIGMA dostarcza swoje rozwiązania od 1973 roku a to jest ponad 50 lat doświadczenia w produkcji mikser spiralnych, mikserów planetarnych, dzielarek i zaokrąglarek jak również pras i wałkownic do ciasta.

Specyfikacja techniczna:

Wymiary : 420x720x780
Rozmiar dzieży : 420×260
Pojemność dzieży : 32 L
Ilość biegów : 2
Ilość obrotów 1 biegu : 90-110 (Możliwość wyboru przy zamówieniu), 2 biegu : 180-220
Maksymalny załadunek mąki : 16 kg
Waga urządzenia : 75 kg
Moc przyłączeniowa : 1.5 kW
Napięcie : 400V (możliwość zamówienia wersji 230V)

Additional information

Producent

Szerokość (mm)

420

Głębokość (mm)

720

Wysokość (mm)

780

Pojemność (L)

32

Pojemność mąki max (kg)

16

Ilość biegów

2

Zakres pracy (obr/minutę)

90-220

Zasilanie

elektryczne

Napięcie zasilania

230 V / 400 V

Moc elektryczna (kW)

1.5

Głowica

Stała

Wysoka hydracja

Tak

Pomagamy naszym Klientom w formalnościach związanych z leasingiem.

Pomagamy naszym Klientom w formalnościach związanych z leasingiem. Współpracujemy z Europejskim Funduszem Leasingowym, LeaseLink oraz PKO Leasing. Minimum formalności, szybka decyzja dotycząca leasingu, indywidualny opiekun – to wszystko zapewniamy naszym Klientom.

Dowiedz się więcej o ofercie leasingowej
Pizza Project