Mikser spiralny, 2 biegowy, automatyczna zmiana biegów, ze stałą dzieżą o pojemności 48L, 90-220 obrotów, 480x750x910, Sigma Tauro 35 Automatic (2 speed)

Czas realizacji:
2 – 3 tygodnie
Numer katalogowy:
TAURO 35 Automatic (2 speed)
Gwarancja:
1 rok
14256,00  netto
17534,88  brutto
Czas realizacji:
2 – 3 tygodnie
Numer katalogowy:
TAURO 35 Automatic (2 speed)
Gwarancja:
1 rok
14256,00  netto
17534,88  brutto

Specyfikacja

Mikser spiralny, 2 biegowy ze stałą dzieżą Sigma Tauro 35 Automatic (2 speed)

Mikser spiralny do ciast ciężkich takich jak ciasto do pizzy, ciasto do chleba czy pierogów wykonany z wysokiej jakości materiałów. Dzieża, spirala i przekładnia wykonane ze stali nierdzewnej. Mikser wykonuje ruch kinematyczny na łożyskach kulkowych. Starannie zaokrąglony spód dzieży umożliwia przygotowanie nawet 1 kg ciasta. Przekładnia miksera pracuje na bardzo wytrzymałym, nierozciągliwym pasie zębatym. Mikser jest produkowany we Włoszech przez fabrykę specjalizującą się w urządzeniach do pracy z mąką i ciastem. Mikser spiralny Sigma Tauro w wersji 2 biegowej to idealny mikser do ciasta o wysokiej hydracji ze względu na odpowiednio wysokie obroty 2 biegu. Mikser pozwola osiągać ciasto o 80% poziomie hydracji. Nasze miksery spiralne nadają się do tradycyjnej pizzy jak również idealnie sprawdzą się do pizzy neapolitańskiej. Mikser wyposażony w 2 elektroniczne timery z automatycznym przełącznikiem z biegu 1 na 2 po upływie czasu.

Mikser spiralny Sigma Tauro 35 to 2 biegowy mikser pracujący w zakresie 90-110 obrotów na 1 biegu i 180-220 obrotów na 2 biegu. Obroty można ustalić przed zamówienie. Jest to mikser z dzieżą o pojemności 48L. Maksymalny załadunek mąki wynosi 22 kg.

Mikser można zamówić w wersji 230V za dopłatą 450 zł netto

Możliwość dokupienia kółek skrętnych z blokadą : 490 zł netto

Producent SIGMA dostarcza swoje rozwiązania od 1973 roku a to jest ponad 50 lat doświadczenia w produkcji mikser spiralnych, mikserów planetarnych, dzielarek i zaokrąglarek jak również pras i wałkownic do ciasta.

Specyfikacja techniczna:

Wymiary : 480x750x910
Rozmiar dzieży : 480×300
Pojemność dzieży : 48 L
Ilość biegów : 2
Ilość obrotów 1 biegu : 90-110 (Możliwość wyboru przy zamówieniu), 2 biegu : 180-220
Maksymalny załadunek mąki : 22 kg
Waga urządzenia : 88 kg
Moc przyłączeniowa : 1.55 kW
Napięcie : 400V (możliwość zamówienia wersji 230V)

Additional information

Producent

Szerokość (mm)

480

Głębokość (mm)

750

Wysokość (mm)

910

Pojemność (L)

48

Pojemność mąki max (kg)

22

Ilość biegów

2

Zakres pracy (obr/minutę)

90-220

Zasilanie

elektryczne

Napięcie zasilania

230 V / 400 V

Moc elektryczna (kW)

1.5

Głowica

Stała

Wysoka hydracja

Tak

Pomagamy naszym Klientom w formalnościach związanych z leasingiem.

Pomagamy naszym Klientom w formalnościach związanych z leasingiem. Współpracujemy z Europejskim Funduszem Leasingowym, LeaseLink oraz PKO Leasing. Minimum formalności, szybka decyzja dotycząca leasingu, indywidualny opiekun – to wszystko zapewniamy naszym Klientom.

Dowiedz się więcej o ofercie leasingowej
Pizza Project