Łopata do pizzy Gimetal Gold
Aluminiowa łopata do pizzy z prostokątną perforowaną główką. Posiada specjalną i ekskluzywną obróbkę Gimetal, G.H.A – GOLDEN HARD ANODIZING, która sprawia, że jest bardziej wytrzymała, ślizgowa i higieniczna. Łopata jest perforowana, aby zmniejszyć wagę i umożliwić usuwanie nadmiaru mąki. G.H.A. to specjalna obróbka japońskiego pochodzenia, polegająca na utlenianiu anodowym z późniejszym uszczelnianiem mikroporów za pomocą jonów srebra, w wyniku czego powstaje stop aluminium o doskonałej wydajności i właściwościach. Nowa perforacja gwarantuje odprowadzanie mąki w dwóch kierunkach, zapewniając nieporównywalny rezultat.
Zalety:
– Długa żywotność. Odporność na korozję, zarysowania, uderzenia i zużycie
– Odporność na ciepło. 3 razy większa niż w przypadku anodyzowanego aluminium
– Łatwe przesuwanie. Bardzo niski współczynnik tarcia
– Higieniczność. Wysoka zdolność antybakteryjna i antypleśniowa.
Pomagamy naszym Klientom w formalnościach związanych z leasingiem. Współpracujemy z Europejskim Funduszem Leasingowym, LeaseLink oraz PKO Leasing. Minimum formalności, szybka decyzja dotycząca leasingu, indywidualny opiekun – to wszystko zapewniamy naszym Klientom.
Dowiedz się więcej o ofercie leasingowej